Stambyte

FIMA, en totalentreprenör för stambyten i Stockholm

FIMA är ett Stockholmsföretag med lång erfarenhet inom puts, gjutning, vvs,  el & rivningsarbeten. Vi utför stambyten och badrumsrenoveringar i ca 300 lägenheter per år. Vi har uppdag som sk totalentreprenör dvs direkt mot dig som är beställare av stambytet eller som underentreprenör. Bra kontroll och god planering är FIMA´s ledord, därför har vi samlat all kompetens som krävs vid ett stambyte inom vårt företag vilket ger oss maximal styrning vid ditt stambyte.

Från startskede till slutbesiktning av ditt stambyte

Vi erbjuder våra tjänster från startskede/projektering ända fram till slutbesiktning av stambytet. Under denna process arbetar vi kontinuerligt med information samt följer en detaljerad tidsplan kring stambytet. Vi har lång erfarenhet av stambyten och goda referenser i denna typ av entreprenader vilket gett oss mycket effektiva stambyten. Då vi själva har samtliga yrkesgrupper inom företaget så kan vi garantera att vi följer vår tidsplan vilket många andra har svårt att göra då man är beroende av inhyrda underentreprenörer.

Ett av FIMA´s viktigaste mål i det dagliga arbetet är att ge alla anställda löpande information och utbildning vad gäller såväl våra produkter som vi arbetar med, som att följa branschregler och de lagar som krävs vid stambyten.

Auktoriserad VVS-installatör

FIMA Bygg och Plattsättning AB är naturligtvis Auktoriserad VVS-installatör/ Säker Vatten samt utbildade i Heta arbeten.

Välkomna att kontakta oss för närmare information om stambyten eller för en kostnadsfri offert.

 

Hemsida av: Webbyrå KA Stockholm