Plattsättning

Vi utför plattsättningsarbeten runt om i Stockholm i ca 1500 badrum per år. Därtill kommer större golventreprenader och ett flertal storkök där vi också utför plattsättning.

Ett av FIMA´s viktigaste mål i det dagliga arbetet är att ge alla anställda löpande information och utbildning vad gäller såväl plattsättningsprodukterna som vi arbetar med, som att följa de branschregeler samt lagar och regler som krävs vid plattsättning. Våra arbetsledare går fortlöpande på kurser för att vara uppdaterade på nya regler & utförandekrav av platsättning med hänvisning till våran auktorisation.

Auktoriserade för plattsättning av våtrum

Många plattsättningsföretag i Stockholm är Behöriga att utföra arbeten i Våtrum enligt BBV, så även vi men FIMA Bygg och Plattsättning AB är ett av de fåtal företag i Stockholm som även är Auktoriserade.

Fler än 30 erfarna plattsättare

Vi har lång erfarenhet att genomföra större plattsättningsentreprenader vilket har givit oss ett mycket effektivt sätt att arbeta på. Vi håller alltid den tidsplan som finns och har många gånger även kunnat forcera entreprenaden just i vårat skede då det har behövts. Vi har idag 31 st utbildade plattsättare med bred kompetens. Därför har vi möjlighet att åta oss vilket uppdrag som helst, stort som litet. Ni kan känna er trygga i det arbete vi utför i eran fastighet eller inför er beställare eller annan.

Välkomna att kontakta oss för närmare information om plattsättning eller kostnadsfri offert.

Hemsida av: Webbyrå KA Stockholm