Om FIMA Bygg & Plattsättning AB

FIMA Bygg & Plattsättning AB har mer än 20 år i branschen och c:a 45 personer anställda i företaget. Vi är idag ett etablerat företag i Storstockholm med flertalet av de större byggherrarna som våra kunder. Nya kontakter knyts hela tiden i samband med att vi håller kvalité på våra utförda arbeten och på så sätt uppnår nöjda uppdragsgivare/beställare. Den bästa reklam man kan få är ju rekommendationer från nöjda kunder.

Vi utför stambyten och badrumsrenoveringar i ca. 300 st lägenheter per år. Utöver det utför vi plattsättningsarbeten i ca. 1 500 st badrum per år. Ett av FIMA Bygg & Plattsättning AB:s viktigaste mål i det dagliga arbetet är att ge alla anställda löpande information och utbildning i syfte att väl känna till sitt ansvar och följa de rutiner och regler som krävs vid stambyten och plattsättingar.

Sedan mars 2013 ingår FIMA i SEHED koncernen i syfte att få ett ökat genomslag på marknaden. Vi kan med det erbjuda våra kunder full service entreprenader med allt vad det innebär.

Tjänster som vi nu kan erbjuda: Balkongrenovering, fasadrenovering, relining av avloppsrör, byte av fönster, takarbeten, värmesystem, ventilation.  

Auktoriseringar

  • Auktoriserad VVS-installatör
  • Vattentäta våtrum
  • Säkra vatten
  • PER auktoriserad
  • Medlem i Fastighetsägarna.

 

Fima har högsta kreditvärdighet

Hemsida av: Webbyrå KA Stockholm